Easy Smart

Gampang Pinter

Cepet pasangan · Gampang kontrol

ICON05
Gampang Smart ngrampungake telung titik nyeri utama, pasangan sing rumit, piranti winates lan bocor privasi.
  • Fast pairing
    Cepet pasangan
    Ditemokake kanthi otomatis sawise urip lan cepet paring≤ 1s.
  • Mesh grouping
    Pengelompokan mesh
    Jangkoan nganti 500 meter nutupi bangunan kompleks.
  • Privacy protection
    Pangreksan privasi
    Ora perlu registrasi, Ora ana masalah privasi.
  • Easy Sharing
    Enggo bareng Gampang
    Nuduhake piranti karo kulawarga lan kanca-kanca kanthi mindhai kode QR
No need registration, privacy protected

Ora perlu registrasi, privasi dilindhungi

Cepet pasangan · Gampang kontrol

  • Easy to set up
    Rampungake adegan cerdas ing kabeh omah sajrone 5 menit.
  • Intelligent linkage
    Nyadari sambungan cerdas lampu lan sensor liwat gateway.
  • Group323
    Persiyapan njupuk paling sethithik 30 detik.
  • Group321
    Setup rampung ing 1s.
  • Mesh grouping,  wide control range

    Panglompokan mesh, rentang kontrol sing amba

    Panglompokan bolong, jangkoan ngluwihi kabeh bangunan kantor (5 lantai), utawa 500 meter.
  • Multiple control,  the way you like

    Multiple kontrol, cara sing disenengi

    Mobile App utawa controller
  • Easy Sharing

    Enggo bareng Gampang

    Nuduhake piranti karo kulawarga lan kanca-kanca kanthi mindhai kode QR