Beacon smart product series

Seri produk cerdas Beacon

Gampang diatur ● Sambungan cerdas ● Biaya efektif

Tuya Beacon logo-02
Seri produk cerdas Red100 Beacon kanggo omah minangka solusi produk cerdas sing murah, gampang diatur, sing bakal nggawa pengalaman produk sing beda.
  • Easy to set up
    Gampang kanggo nyetel
  • Intelligent linkage
    Sambungan cerdas
    Nyadari sambungan cerdas lampu lan sensor liwat gateway.
  • Cost effective
    Biaya efektif
    Produk Beacon luwih murah tinimbang produk kombo Wi-Fi.
  • Easy to set up

    Gampang kanggo nyetel

    Rampungake adegan cerdas ing kabeh omah sajrone 5 menit.
  • Intelligent linkage

    Sambungan cerdas

    Nyadari sambungan cerdas lampu lan sensor liwat gateway.
  • Multiple control

    Multiple kontrol

    Dhukungan App seluler lan remot kontrol.