Lampu Strip LED Smart

Kanggo dekorasi omah lan komersial

    • Kombinasi gratis, dawa DIY liwat nglereni.
    • 16 yuta werna bisa diatur.
    • Nyelarasake karo musik, nggawe pesta luwih nyenengake!
    • 4 metode kontrol: APLIKASI, speaker cerdas, switch tembok lan remot.

keuntungan

Spesifikasi

keuntungan

  • Free combination, DIY length via cutting.

    Kombinasi gratis, dawa DIY liwat nglereni.

    Gulung lampu strip 5 meter, bisa dipotong nganggo gunting sing cocog karo kabutuhan sampeyan.Bisa dipotong ing panggonan tandha "gunting", DIY kanggo dawa sing dikarepake.Ngresiki lumahing sadurunge masang lampu strip dipimpin.
  • Sync with music, make party more fun!

    Nyelarasake karo musik, nggawe pesta luwih nyenengake!

    Aktifake mode musik sink supaya lampu bisa ngrungokake musik lan nari bebarengan karo sampeyan, ing ngendi wae sampeyan lagi ana.Gabungke cahya karo musik favorit lan rasakake irama sing mencorong, kanggo miwiti pesta musik karo kanca-kanca.
  • Widely used for home decoration use, hotels, clubs, shopping malls

    Digunakake digunakake kanggo dekorasi omah, hotel, klub, mall

    16 yuta werna bisa diatur.Nyetel werna cahya miturut swasana ati, nggawe swasana cahya dhewe, digunakake digunakake kanggo dekorasi omah, hotel, klub, mall, lampu hiasan arsitektur, cahya atmosfer butik.

Spesifikasi

Model WATTAGE VOLTAGE UKURAN (MM) CRI
Smart Strip 24W Maks 100-240V 22V-240V 12mm * 3mm * 5m 80