Plug-in Smart Sensor LED High Bay kanggo Pabrik lan Gudang

    • Pimpinan industri, kanthi 6 fungsi cerdas kasedhiya
    • Desain sensor plug-in
    • Desain Self-Reresik, Ora Wedi Lebu
    • Bocor panas pindho, kemampuan boros panas tambah 12%
    • Desain katerangan pindho sisi, luwih padhang lan luwih aman

     

//cdn.globalso.com/red100-lighting/291b1c3f.png //cdn.globalso.com/red100-lighting/1f2056b7.png //cdn.globalso.com/red100-lighting/24a8cc7c.png //cdn.globalso.com/red100-lighting/06162a6f.png //cdn.globalso.com/red100-lighting/d5767fb8.png //cdn.globalso.com/red100-lighting/5da7af49.png
//cdn.globalso.com/red100-lighting/c8af92d61.png //cdn.globalso.com/red100-lighting/00b79b351.png //cdn.globalso.com/red100-lighting/fc976cef1.png //cdn.globalso.com/red100-lighting/ceb54bc51.png //cdn.globalso.com/red100-lighting/d34232921.png

keuntungan

Spesifikasi

keuntungan

  • Quick Combination, With 6 Smart Functions Available

    Kombinasi Cepet, Kanthi 6 Fungsi Smart kasedhiya

    Red100 minangka sing pertama ing industri sing nyadari desain plug-in saka pirang-pirang modul cerdas lampu pabrik cerdas.Liwat panggantos plug-in kanggo mujudake fungsi sing beda kayata (sensing, kamera, Bluetooth Mesh, Dali) lsp.
  • Red100 is the first in the industry to realize the plug-in design of multiple smart modules of smart factory lamp.

    Red100 minangka sing pertama ing industri sing nyadari desain plug-in saka pirang-pirang modul cerdas lampu pabrik cerdas.

    Red100 minangka sing pertama ing industri sing nyadari desain plug-in saka pirang-pirang modul cerdas lampu pabrik cerdas.Liwat panggantos plug-in kanggo mujudake fungsi sing beda kayata (sensing, kamera, Bluetooth Mesh, Dali) lsp.
    Produk paten: U2 minangka produk asli eksklusif saka Red100, kanthi 2 sertifikat paten.
  • Key Features

    Fitur tombol

    1. Pimpinan ing Industri, kanthi 6 Fungsi Smart kasedhiya, uga desain sensor Plug-in bisa mujudake panggantos fungsi sing beda.
    2. Konsep Desain Unik U2: Desain Square & Round, Warisan busur eseman.
    3. Entuk inspirasi desain saka lampu dalan sing ngetrapake lingkungan sing luwih kompleks Desain Self-Reresik, Ora Wedi Debu, Desain Streamline, permukaan sing mulus, supaya bledug bisa ilang kanthi bebas!Dissipation Panas kaping pindho, Kemampuan Dissipasi Panas Tambah 12%.
    4. "T" shaped dibangun ing desain boros panas + desain konveksi bunder.
    5. Desain Iluminasi Pinggir, Luwih Padhang lan Luwih Aman.
    6. Desain modular, mung nambah siji aksesoris, bisa adaptasi kanggo macem-macem kesempatan.
    U2 cocok kanggo pabrik, bengkel, gudang, pengadilan njero ruangan, pusat perbelanjaan lan papan industri lan komersial liyane.

Spesifikasi

Model No. Watt Tegangan Input Lumen Ukuran Sudut Beam THD Panutup
U2 100w 100-240v 14000lm 279 * 166 mm 60°/90°/120° <15° No
U2 150w 100-240v 21000lm 319 * 166 mm 60°/90°/120° <15° No
U2 200w 100-240v 28000lm 319 * 166 mm 60°/90°/120° <15° No