Produk

  • Produk Smart

    Produk Smart

    liyane
  • Ngarep

    produk LED kanggo ngarep

    liyane
  • Toko

    produk LED kanggo toko

    liyane
  • Pabrik

    produk LED kanggo pabrik

    liyane
  • dalan

    produk LED kanggo werna

    liyane
Fokus ing Lampu LED Daya Dhuwur sajrone 27 Taun
Founded in 1995, Red100 wis loro pabrik kang dumunung ing Suzhou lan Yantai, karo luwih saka 1.200 karyawan, fokus ing desain, R&D, Manufaktur lan dodolan produk cahya daya dhuwur.Swara 27 taun kepungkur, Red100 fokus ing prosedur manufaktur lan proses produk lampu daya dhuwur, wis dikenal minangka "Pakar ing LED daya dhuwur" kanthi pangenalan umum saka pelanggan lan industri.

Ndhuwur1

Volume ekspor sumber cahya LED daya dhuwur

Ndhuwur1

Eksportir LED kanggo Sumber Lampu menyang Asia

Ndhuwur3

Eksportir LED kanggo Sumber Lampu ing China

250.000.000+

Luwih saka 250 yuta bolam sing didol ing taun 2021

strategi global

produk kita didol ing luwih saka60+negara ing saindhenging donya, liyane ing sawijining cara.
Produk kita didol ing luwih saka <span>60+</span> negara ing saindenging jagad, luwih akeh ing dalan.